Vattentvätt

Vi förvarar dina kläder tills det är dags att tvätta dem. Etiketterna sitter kvar på dina kläder under hela deras livslängd. Etiketten sitter kvar på dina kläder oavsett om de ligger i tvättmaskinen eller torktumlaren eller väntar på att bli tvättade. Du kommer aldrig att tvätta eller kombinera dina kläder med någon annans. Vi är extra noga med att separera dina plagg för att säkerställa att du får dem rena och redo att användas. Boka Tid!

Sedan tar vi dina kläder och lägger dem på ett bord av rostfritt stål för att sortera dem. Vi markerar också de plagg som du vill ha förbehandlade. Endast en persons kläder kan läggas på bordet för att förhindra att de blandas. Innan du tvättar din tvätt ska du kontrollera att alla plagg är separerade och att det inte finns några skrynklor, till exempel på strumpor eller byxor. När vi har möjlighet kontrollerar vi kläderna innan de läggs i tvättmaskinen. Vi är yrkesmän med många års erfarenhet av det vi gör. Vi använder specialutrustning för olika typer av kläder och tyg. Här är några principer för strykningsprocessen och vad vi anser vara av yttersta vikt för vårt arbete.

Grundläggande principer:

Som alla vet bör kläder delas upp i vita och färgglada kläder. Vi ber våra kunder att skicka väskor med antingen vita eller färgglada kläder. Dessutom bör kunden meddela oss om eventuella borttagna delar av kläderna. Vi kan lova dig följande:

Vi tvättar dina kläder på ett miljövänligt sätt.
Glöm inte att använda tygmjukgörare.
Vi opnar knappar och zippers på början
Vi använder tvättmedel av hög kvalitet och ser till att dina kläder är fräscha.
Vi respekterar våra kunders kläder och anstränger oss för att leverera högsta kvalitet.