Vår process

01

Beställningar

När vi har mottagit en beställning i vårt ledningssystem kommer föraren att vara på väg för att hämta dina produkter. Beställningen bör göras en timme i förväg och särskilda önskemål ska registreras.

02

Handeling

Vi hanterar varje beställning i samma ordning som vi tog emot den. Alla våra besättningsmedlemmar har tillgång till de begärda tidtabellerna och prioriterar utifrån dem. Det tar vanligtvis 3-4 timmar.

03

Leverans

Våra förare är bundna till ett schema. Om ingen öppnar dörren kan vi lämna produkten på din tröskel och skicka dig ett meddelande om leverans. Det kan ta upp till 5 timmar att slutföra hela beställningen.

Tvätteri Tjänster

Vattentvätt

Vattentvätt

Våra tvättprocesser är miljövänliga. Vi använder biologiskt nedbrytbara produkter så att dina kläder är säkra och fräscha.

Pris per beställning: 200 kr

Sjorttvätt

Sjorttvätt

Skjortor tvättas också med biologiskt nedbrytbara produkter och stryks för att bli perfekta. Alla skjortor är avivered vikta.

Pris per beställning: 200 kr

Kemtvätt

Kemtvätt

Vi använder den bästa kemtvättstekniken för att återställa plaggens skick, förhindra krympning, färgförlust och förändring av textur eller finish.

Pris per beställning: 200 kr

Jackor tvätt

Jackor Tvätt

Vi behandlar varje jacka olika beroende på material och typ av jacka. Eftersom jackor är lite speciella kan det ta längre behandlingstid.

Pris per beställning: 200 kr

Mattor tvätt

Mattor Tvätt

Mattor dammsugs grundligt med professionell utrustning, rengörs med speciella rengöringsmedel och varmt vatten för att få bort all kvarvarande smuts.

Pris per beställning: 200 kr

tvätt Strykning

Tvätt Strykning

Vi använder specialutrustning för olika typer av tyg. All din tvätt kommer att levereras till perfektion.

Pris per beställning: 200 kr