Jackor Tvätt

Vi förstår att varje jacka är unik och att varje kund har sina egna behov. Vi förstår att det finns ett brett utbud av jackor, från dunfyllda ytterplagg till vattentäta ytterplagg. Var och en har sina egna specifika behov. Vårt team av experter är utrustat för att möta dessa behov. Vi ger noggrann omsorg, specialiserad behandling och ser till att jackorna förblir i utmärkt skick. Boka Tid!

Grundläggande principer av jackor tvätt:

Vitvätt prioriterar nöjda kunder och förstår de specifika behoven för tvätt av jackor. Vårt professionella team ser till att dina jackor behandlas med största omsorg. Detta gäller oavsett om de är tillverkade av känsliga material som dun, eller kräver särskild behandling för att bibehålla vattentäta egenskaper. Vi gör processen enkel för dig genom att erbjuda en bekväm upphämtnings- och leveransservice. Du får jackor som är nytvättade och perfekt pressade för att passa dina behov. Vi håller dina jackor i perfekt skick, redo för alla äventyr. Vi är yrkesmän med många års erfarenhet av det vi gör. Vi använder specialutrustning för olika typer av kläder och tyg. Här är några principer för strykningsprocessen och vad vi anser vara av yttersta vikt för vårt arbete.

Precis som för de flesta klädesplagg är tyget den avgörande faktorn när du bestämmer hur du ska tvätta dina kläder. Vi kan ta hand om alla jackor, men här är de svåraste typerna av plagg som vi rekommenderar att du litar på oss:

Rengöring av ullrockar.
Rengöring av fleecejackor.
Celaning av vinylpälsar.
Läderrockar och jackor
Rengöring av rockar av naturlig päls.
Rengöring av kappor av konstgjord päls.
Rengöring av skinnrockar och jackor.