Vitvätt - Tvätteri tjänster

Jackor Tvätt

Vi förstår att varje jacka är unik och att varje kund har sina egna behov. Vi förstår att det finns ett brett utbud av jackor, från dunfyllda ytterplagg till vattentäta ytterplagg. Var och en har sina egna specifika behov. Vårt team av experter är utrustat för att möta dessa behov. Vi ger noggrann omsorg, specialiserad behandling och ser till att jackorna förblir i utmärkt skick. Boka Tid!

Grundläggande principer av jackor tvätt:

Vitvätt prioriterar nöjda kunder och förstår de specifika behoven för tvätt av jackor. Vårt professionella team ser till att dina jackor behandlas med största omsorg. Detta gäller oavsett om de är tillverkade av känsliga material som dun, eller kräver särskild behandling för att bibehålla vattentäta egenskaper. Vi gör processen enkel för dig genom att erbjuda en bekväm upphämtnings- och leveransservice. Du får jackor som är nytvättade och perfekt pressade för att passa dina behov. Vi håller dina jackor i perfekt skick, redo för alla äventyr. Vi är yrkesmän med många års erfarenhet av det vi gör. Vi använder specialutrustning för olika typer av kläder och tyg. Här är några principer för strykningsprocessen och vad vi anser vara av yttersta vikt för vårt arbete.

Precis som för de flesta klädesplagg är tyget den avgörande faktorn när du bestämmer hur du ska tvätta dina kläder. Vi kan ta hand om alla jackor, men här är de svåraste typerna av plagg som vi rekommenderar att du litar på oss:

  • Rengöring av ullrockar.
  • Rengöring av fleecejackor.
  • Celaning av vinylpälsar.
  • Läderrockar och jackor
  • Rengöring av rockar av naturlig päls.
  • Rengöring av kappor av konstgjord päls.
  • Rengöring av skinnrockar och jackor.

Vår jack-tvätt är utformad för att rengöra och fräscha upp jackor professionellt, så att de behåller sin kvalitet och ser bra ut. Vi är experter på att tvätta alla typer av jackor, inklusive vinterjackor och dunjackor.

Hur ofta beror på hur mycket smuts och fläckar som har samlats. Vi rekommenderar att du tvättar dina jackor minst varannan månad för att hålla dem rena och fräscha.

Ja, självklart! Vår personal är välutbildad och har erfarenhet av att hantera avancerade och ömtåliga jackor med största omsorg. Vi har erfarenhet av att rengöra allt från högpresterande utomhusutrustning till lyxiga läderjackor.

Vår jack-tvättservice kan ta bort olika fläckar, inklusive matrester och smuts. Vi kan också använda särskilda tekniker för svåra fläckar eller ömtåliga tyger för att få bästa möjliga resultat utan att skada jackan.
vår erfarenhet av rengöring och underhåll omfattar vattentäta och vattenresistenta jackor. Vår rengöringsprocess är utformad för att bevara jackans vattenavvisande egenskaper, så att den fortsätter att ge optimalt skydd.

Handläggningstiden varierar från 1 till 3 arbetsdagar beroende på jackans typ och skick. Vi strävar efter att erbjuda en snabb och effektiv service utan att kompromissa med kvaliteten.

Ja, du måste tömma fickorna och ta bort alla lösa föremål. Vänligen meddela eventuella särskilda instruktioner eller funderingar till vårt team när du lämnar in dina jackor.

Kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Om du inte är nöjd med resultatet av jackornas tvättservice ber vi dig meddela oss inom 24 timmar efter att du har fått dina jackor. Vi kommer då att utvärdera situationen på nytt och lösa eventuella problem.
Våra värderade kunder kan förvänta sig en förstklassig service när det gäller tvätt av jackor. Vårt team av experter, vår toppmoderna utrustning och de bästa rengöringsmedlen ser till att dina jackor behandlas med omsorg. Ring oss idag för att boka en tid för att fräscha upp dina jackor så att de ser ut och känns som nya.