Vitvätt - Tvätteri tjänster

Tvätt Stryckning

Vi använder specialutrustning för olika typer av kläder och tyger. Vitvatt är stolta över sin djupa förståelse för strykbehov och kundkrav. Vi tar hänsyn till typen av tyg och justerar värmen exakt för att uppnå förstklassiga resultat. Boka Tid!

Grundläggande principer:

Vi på Vitvatt förstår att strykning inte bara innebär att ta bort skrynklor. Det innebär också att du presenterar dig själv på ett självsäkert och elegant sätt. Våra strykspecialister är extra försiktiga med tyger och använder rätt värmeinställningar och ånga för oklanderliga resultat. Vi vet hur man behandlar känsliga sidenklänningar och bomullsskjortor med omsorg. Njut av krispiga, perfekt pressade kläder varje dag med våra professionella stryktjänster.

Det finns riktlinjer för strykning som är skrivna eller visas med symboler. Vi kontrollerar alltid innan vi vidtar åtgärder. Det är alltid bäst att börja med den lägsta temperatur som rekommenderas för materialet. Du kan alltid öka värmen men det tar längre tid att kyla ner ett strykjärn. Här är några exempel på hur man ska behandla varje tyg:

  • Låg temperatur: Acetat, akryl, nylon
  • Medelhög temperatur: Polyester, silke, satin, ull
  • Hög temperatur: Lin, bomull, denim

Våra strykningstjänster är utformade för att ge skrynkelfria och perfekt pressade plagg, inklusive skjortor och byxor. Vårt mål är att göra dina kläder redo för användning. Vi använder specialiserad utrustning för olika typer av plagg och produkter. Till exempel är den utrustning som används för skjorttvätt annorlunda än den utrustning som används för att stryka lakan eller stryka en t-shirt.

Frekvensen beror på hur mycket tid du spenderar på att bära dem och dina personliga preferenser. Vi rekommenderar att du stryker dina kläder varje gång innan du använder dem eller när det behövs.

Ja, det kan vi! Vårt team av experter är välutbildade för att hantera ömtåliga tyger med största omsorg, t.ex. siden, satin och spets. Vårt team använder rätt värmeinställningar och skyddsmetoder för att skydda dina ömtåliga kläder.

Vi följer allmänna riktlinjer för strykning, men du är välkommen att ge mer specifika instruktioner om det behövs. Vänligen informera vårt team om du har några speciella önskemål under inlämningen.

Ja, vi stryker kläder med komplicerade mönster och utsmyckningar. Vår personal använder precisionsstrykning för att förhindra att känsliga detaljer skadas.

Ja, ångstrykning är ett alternativ. Ångstrykning kan vara en effektiv metod för att ta bort rynkor från tyger och fräscha upp dem utan att ha direkt kontakt med strykjärnet.

Ja! Skjortor kan ingå i din vanliga strykningstjänst, tillsammans med alla andra plagg. Varje plagg pressas av en expert.

Ja, strykningstjänster kan bokas separat, särskilt om du tvättar dina kläder själv eller har ett annat tvättarrangemang. Strykningstjänsten kan bokas som ett fristående alternativ.