Tvätt Stryckning

Vi använder specialutrustning för olika typer av kläder och tyger. Vitvatt är stolta över sin djupa förståelse för strykbehov och kundkrav. Vi tar hänsyn till typen av tyg och justerar värmen exakt för att uppnå förstklassiga resultat. Boka Tid!

Grundläggande principer:

Vi på Vitvatt förstår att strykning inte bara innebär att ta bort skrynklor. Det innebär också att du presenterar dig själv på ett självsäkert och elegant sätt. Våra strykspecialister är extra försiktiga med tyger och använder rätt värmeinställningar och ånga för oklanderliga resultat. Vi vet hur man behandlar känsliga sidenklänningar och bomullsskjortor med omsorg. Njut av krispiga, perfekt pressade kläder varje dag med våra professionella stryktjänster.

Det finns riktlinjer för strykning som är skrivna eller visas med symboler. Vi kontrollerar alltid innan vi vidtar åtgärder. Det är alltid bäst att börja med den lägsta temperatur som rekommenderas för materialet. Du kan alltid öka värmen men det tar längre tid att kyla ner ett strykjärn. Här är några exempel på hur man ska behandla varje tyg:

Låg temperatur: Acetat, akryl, nylon
Medelhög temperatur: Polyester, silke, satin, ull
Hög temperatur: Lin, bomull, denim